Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

9 månader

lika länge på insidan som ute i världen. <3

Kommentarer
Postat av: S.Nilsson

Jag ÄLSKAR din instagram och saknar din blogg.. Men jag har en fråga, som jag inte förstår varför.. :( för du är en sån stor förebild för mig men blir lite ledsen när alla mammor bara tänker på mammor o inte oss andra tjejer. När du stöttar NormalizeBreastfeeding, varför är du inte för FreeTheNipple? Vi tjejer måste hålla ihop och driva ämnet framåt, speciellt när man har egna stora platformar. Missförstå mig inte, ser verkligen upp till dig. :)

Svar: Hej,Tack snälla du för din kommentar. :)
Jag saknar att blogga och hoppas att bloggen ska få lite nytt liv vartefter. Just nu har det inte hunnits med då instagram och youtube tagit den platsen.

Vad ledsen jag blir att du uppfattat det som att jag inte står bakom "freethenipple". För mig är det också superviktigt att vi tjejer står upp för varandra och våra rättigheter. Jag står bakom både Normalize breastfeeding och Free the nipple och jag tycker att dessa två i högsta grad hänger ihop, men för mig har den naturliga ingången blivit genom amningen. Alla mina amningsbilder på instagram taggar jag med både #freethenipple & #normalizebreastfeeding.
Hoppas att du ät nöjd med mitt svar, annars tar jag gärna emot mer feedback. <3
linasteen

2018-07-19 @ 20:13:02
Postat av: SN

Åh snälla börja blogga igen, supermysigt o se alla fina bilder och filmer du tar, läsa mysiga texter. Ni är så härliga :) Ja okej, jag som missörstått. Är så uppgiven på världen ibland bara var inte meningen att ta ut dig på dig, verkligen inte <3

Blogg.se tillåter bara bröst, youtube tillåter, twitter tillåter, jag är så trött på makten instagram och facebook har. För det är där alla vill vara, fast än folk blir styrda :(

2018-07-25 @ 07:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: