Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Första julen med Kid ❤


B-day party for my girl

foto: Victor

Kid & katterna

Är så glad att jag lärt mig uppskatta "mysiga hemmadagar". Innan har det gjort mig så rastlös och jag har känt att jag varje dag måste "prestera" eller "få ut något av dagen". Men sen Kid föddes så fylls dagen och jag får ut tillräckligt bara av att få hänga med honom och typ gå en promenad.
Idag blev den promenaden till öppna förskolan där vi kollade på det sötaste lilla luciatåget jag sett! Efter det har vi mest myst i soffan med Zoey och Shiloh, legat på golvet och lekt, sovit en stund, dansat lite framför spegeln och annat sånt som vi gillar att göra om dagarna, haha.
Är så glad att det fungerar bra med Kid och katterna med, det var ju verkligen min stora skräck innan han föddes och mitt hjärta smälter lite varje gång de går fram och luktar på honom eller de sover bredvid varandra. ❤

Tattoo @ Catapult

Bättre sent än aldrig. Här är en vlog från i somras när vi åkte till sthlm och gaddade oss lite. 

Baby Sabye - Meh Dai

Den här veckan har vi fått testa en "meh dai" från märket Baby Sabye.

Första advent ❤


Solnce Fern Meteor


Det gör ont när tandkött spricker.

21/11.

Tänk om man kunde få stanna tiden.

Vill ha lediga mysmorgnar med min unge, alltid.

Livets killar.

Helger är bäst!

Solnce Phases prototype


I said yes. ❤️💍


Namngivning och välkomstfest för Kid Victor Lo

Den 28 Oktober 2017, en dag jag aldrig kommer att glömma.

Eftersom Kid är det absolut mäktigaste som hänt oss så ville göra något speciellt för att fira honom.
Vi ville inte ha ett traditionellt dop utan valde att ha en namngivning och därefter välkomstfest med vänner och familj.
(sen så fyllde ju jag 25 dagen innan så lite på ett hörn fick väl det firas också)
Vi valde att vara i en lada som ligger i en av granngårdarna till mina föräldrar och gjorde så mysigt med ljusslingor och höstlöv.
Vi började namngivningsceremonin med att visa en förlossningsfilm från när Kid föddes. Så känslosamt att jag blev tvungen att kolla bort för att inte bryta ihop.
Under ceremonin utsågs Kids morbror, moster och faster till att bli faddrar. Kids moster Emma höll ett jättefint tal till Kid och morbror Oskar sjöng Kents låt "Utan dina andetag". Sen så sjöng vi tillsammans Magnus Ugglas låt "Världen är din". Kid fick också ett halsband som symbol för namngivningen. Halsbandet föreställer "Livets träd" som är en symbol för livet och hur vi alla hänger ihop. Precis som trädets rötter och löv relaterar till allt liv på jorden. Trädet är en fin symbol för skogen, djuren och naturen på vår planet som vi behöver bevara och ta hand om. Skogen är också platsen där rådjurs"kid"et bor.
Efter ceremonin så bjöd vi alla gäster på en härlig vegetarisk knytkalas-buffe med paj, fetaost och melonsallad, rostade kikärtor och sojabönor, falafel, halloumi med hjortronsylt, hemmagjort knäckebröd, rosenbröd, hummusröror och annat härligt. I baren stod Oskar och Emma och blandade "Kiddopolitan" och andra drinkar.
Kids farfar vär kvällens toastmaster och under middagen så överraskade Kids farmor med att läsa en dikt, hans mormor höll ett tal och sjöng "Du vet väl om att du är värdefull" för Kid och hans morfar höll ett fint och fyndigt tal där han berättade att det var den 28 Oktober som han och mamma träffades, pratade om att barn inte ska behöva bevittna krig och avslutade med att ge Kid en "Vit Krokodil" som ett anagran för hans namn.
När jag trodde att kvällen inte kunde bli finare och mer känslosam går Victor upp på scenen, tackar alla gäster och alla som hjälpt oss med namngivningen och håller sen det finaste tänkbara talet till mig.
Han ber mig komma upp på scenen och går sen ner på knä.
Lyckades få fram ett viskade "ja" på darrig röst och ville mest bara hålla om honom i en evighet.

En kväll fylld av så mycket kärlek att jag hade kunnat spricka.
Alla bilder är tagna av bästa Victor Danell.