Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Fuck-Yeah och smutsen är väck.

Musiken har dunkat och jag har fart runt som en tosse.

Tänkte vara snäll och överraska Victor med en ren och fin lägenhet när han kommer hem ikväll.
Diska, skura, damma, damsuga, slänga, plocka. Tur att han hade köpt en chokladask som jag kunde ta små raster vid ibland.

Men satan vad fint det blev, känns gött.
Nu blir det kanske ingen överraskning om han snokar in här på bloggen under dan, men det kvittar. Bara han blir glad. :)

Om ni inte har gjort det så kan ni förresten kolla in Victors Tumblr, han tar så galet fina bilder som han lägger upp där.

Kommentarer
Postat av: Emma Ejdestig

Ja, jag har ett väldigt stort intresse för det, hoppas att kunna jobba med det i framtiden :) jag älskar att filma och redigera! och självklart fota, men det är jag inte riktigt lika duktig på, så jag känner inte riktigt att det är min grej lika mycket som filmredigering! :) Så just nu är det en hobby, men jag hoppas att det inom en snar framtid kan vara mer än så! Har en släkting som jobbar för Svt, så har fått lov att komma och se hur hon har det där några dagar, spännande!! Hoppas det kan vara givande och kanske ett startskott för min blivande karriär ;) hehe! blir mycket hemmafilmer, roadtripfilm från sommaren, konsertfilmer, sånt smått och gott :) Sitter just nu och redigerar lite film från min pågående Aussie-resa :Daha, jag misstänkte att det var något sånt, det blir så himla snygga klipp med dollys, får be brorsan snickra ihop något ;)

2012-02-01 @ 13:18:32
URL: http://ejdestig.blogg.se/
Postat av: Anna T

Gött, borde städa mer jag med men känner mig så lat idag xD

2012-02-01 @ 13:25:30
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Anna T

sv: Jo det är sant :)! Man mår ju himla mycket bättre när det är lite städat med :).Glossybox är som en box med olika produkter man kan premunera på. Kostar typ 139 och kan ju vara lite dyrt men det är fina grejer i! Tänkte jag skulle testa och sen kan man avsluta när man vill!

2012-02-01 @ 13:38:30
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

åh god choklad :)

2012-02-01 @ 13:46:57
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Oskar

Gah det är så skönt när man är färdig med städningen och bara känner sig så fruktansvärt stolt! Choklad är det verkligen inget fel på heller, och jag ska titta in hans tumblr!svar: Det kändes faktiskt lite lyxigt, haha. Verkligen ingenting man ska förstöra med att äta varje dag. Men det var otroligt smaskigt och det var en perfekt frukost!I övrigt är din blogg väldigt mysig.

2012-02-01 @ 17:05:00
URL: http://livsillusioner.blogg.se/
Postat av: jessie

Hej jo jag undrar, du fotar ju ganska mycket och så, du använder säkert stativ skulle jag tro. Och det jag undrar är vad för staiv använder du?

Jag funderar nämligen på att skaffa en själv men vet inte vilken ännu.Jo förresten en till fråga, har du alltid med dig din system kamera vart du än går?Tacksam för svar! =)

2012-02-01 @ 22:32:04
URL: http://frostypink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: