Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

cat enclosure, cat run, cat patio, catio.. CATIO!

När vi skulle köpa lägenhet så låg det högt på önskelistan att lägenheten skulle ha balkong och ligga högst upp i huset..
Två kriterier som kanske inte klingar jättebra med att ha katt egentligen..

Våran balkong har varit allt annat än fin och välanvänd sen vi flyttade in (om man bortser från pantburkar och skräp som den använts flitigt till).
Nu äntligen så bestämde vi oss för att ta tag i att kattsäkra balkongen. Jag upptäckte ganska så snabbt att det inte var helt lätt att hitta snygga lösningar på kattsäkra balkonger och började jobbet med att leta inspiration på pinterest (kika in här om ni är nyfikna)
När vi bestämt oss för hur vi ville ha det så började vi med att skrubba hela balkongen och pappa hjälpte oss med en ritning..
Sen var det dags att köpa material, måla och bygga..
Resultatet blev fint och Zoey blev nöjd. ;)
Nu har vi också fått upp en bokhylla som matchar stolarna och som Zoey kan klättra i för bättre utsikt.
Save
Save
Save

Kommentarer
Postat av: Frida Hildebrandt

Hej Lina!

Jag har under ett års tid testat en massa lösningar för att kattsäkra min balkong. Ingen har blivit riktigt bra tyvärr utan har brustit i funktion eller estetiskt. Efter att ha sökt igenom hela pinterest hittade jag din FANTASTISKA kattsäkrade balkong.

Tänkte därför kika med dig om du kanske har en ritning och info om material att dela med dig? Eller om man kanske kan anställa din pappa haha? Tar tacksamt emot alla tips och råd om hur ni gick tillväga för att lösa ert problem. Precis som ni bor även vi högst upp vilket inte underlättar.. Tack på förhand (och även för inspirationen)

Frida Hildebrandt
Frida.hildebrandt@gmail.com

Svar: Hej Frida,Förlåt att mitt svar kommer så sent. Bloggen har varit lite på vila nu ett tag.

Tack, vad glad jag blir att du gillade lösningen på kattbalkongen. :)
Jag satt precis som du och sökte igenom hela pinterest på inspiration och tyckte att det var så svårt när vi bor högst upp.

Jg har tyvärr ingen ritning men våran lösning blev ju att bygga en ram runt hela, även som tak och sen spände vi upp "rådjursnät" (med hjälp av en häftpistol) istället för hönsnät. Mycket snyggare och lättare att jobba med tyckte jag.

Lycka till med balkongen (haha, om den inte redan hunnit bli klar!)
linasteen

2018-04-13 @ 20:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: