Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

killen jag rakar i nacken samtidigt som han diskar

med honom, killen jag rakar i nacken samtidigt som han diskar.
med honom är livet sådär vackert och sagolikt som man aldrig kunnat drömma om.

alla gillar väl att åka bil en mig

Kan väl hålla med dem som sagt att jag varit dålig på att uppdatera här på sista tiden. Har helt enkelt haft fullt upp med julstyr och annat fint nu kring jul. tänkte lägga in ett mysigt julinlägg här någon dag. :)
Idag har jag firat lite lill-jul med min fina vän carro. Jag gav henne en äventyrsdag med linbanor, klättring och annat kul.
Av henne fick jag chokladfondue och en key finder.Tänkte sätta på den på min nyckelknippa nu men kunde inte hitta den.
Haha, efter lite letade kom jag på att jag bara behövde trycka på en knapp för att spåra den.
sweet om du frågar mig.
Såhär såg det ut när jag skulle ta bilen till pendelstationen och hämta lillebror som kom med tåget.
Alla tycker det är kul att åka bil med mig. ;)

Julstyr

Sitter och har lunchrast nu på mitt Ica-jobb. Blev ett långt arbetspass idag. Men set känns bra för resten av veckan ska jag jobba hemifrån men egna företaget, blir att redigera balettföreställningen.

Igår firade jag och Victor tredje advent genom att köpa julmat, åka från affär till affär för att hitta den finaste granen, laga 1.2 kg köttbullar och kolla på mysteriet på greveholm. Somnade gott sen på kvällen.

 


I tajta trikåer

Dax att ladda om batterierna.
Har varit på konsert och kongress i Linköping idag och filmat en stor balettföreställning med över 100 dansare. Victor var fin och hjälpte mig med ena kameran. Imorgon blir det en föreställning till så det är bara att tömma minneskorten och sova en skvätt.

Måste medge att jag blir lite imponerad av att de klarar av att ha på sig tajta trikåer och hoppa runt på tå och samtidigt se glad ut.